Aanmelden als begunstiger van AAIZOO

De afkorting AAIZOO staat voor Animal Assisted Interventions binnen zorg, onderzoek en onderwijs.
AAIZOO is een stichting en heeft als missie personen en instanties die zich op de gebieden zorg, onderzoek en onderwijs bezig houden met Animal Assisted Interventions (dierondersteunde interventies) bij elkaar te brengen, te ondersteunen en te versterken door met elkaar kennis te ontwikkelen, te delen en uit te breiden en daarmee de kwaliteit van de interventies verder te professionaliseren.

AAIZOO stimuleert het doen van onderzoek in Nederland. Zij wil zich gaan ontwikkelen tot de vertegenwoordiger van mensen die zich als vrijwilliger of professional bezig houden met AAI. Dit zowel naar overheid en naar instanties, die zowel in Nederland als in het buitenland van betekenis zijn op het gebied van Animal Assisted Interventions.
De voordelen om je aan te melden als begunstiger van AAIZOO:

  • Je maakt onderdeel uit van een internationaal netwerk: AAIZOO werkt nauw samen met SCAS (Society for Companion Animal Studies, Engeland) en is lid van IAHAIO (International Association of Human-Animal Interaction Organizations, USA).
Voor meer informatie over IAHAIO kijk op: www.iahaio.org
  • Je ondersteunt de ontwikkeling, activiteiten en verdere ontwikkeling van de leerstoel Antrozoölogie van de Open Universiteit te Heerlen en de mogelijkheid van onderzoek naar dierondersteunende activiteiten.
  • Je ondersteunt de professionalisering van het vakgebied AAI en de inbedding ervan in Nederland.
  • Je krijgt korting op door AAIZOO georganiseerde studiedagen en (inter)nationale congressen.

Wat moet je doen om je aan te melden als begunstiger van AAIZOO:
Wanneer je je wilt aanmelden als begunstiger bij AAIZOO dien je het bijgevoegde inschrijfformulier volledig in te vullen, te ondertekenen en te e-mailen naar: secretaris@aaizoo.nl . De secretaris zal dan contact met je opnemen en de factuur toezenden.