AGENDA

 

24-26 oktober 2018 – Internationaal symposium IAHAIO

Dit jaar vindt het 3 daags IAHAIO symposium plaats in het Friendship Sport Centrum te Amsterdam.
Dit congres, met de naam “One Health in AAI: Current trends and future collaborations in research and practice”, bevat diverse workshops, interviews en internationale sprekers.

Meer informatie is te vinden op de website van IAHAIO. Inschrijven kan via: http://iahaio.org/amsterdam-2018-registration/ of http://ezregister.com/events/25193/ . T/m 30 augustus geldt een early bird tarief. Begunstigers van AAIZOO kunnen zich inschrijven als lid van IAHAIO en kunnen naderhand een refund van 25% terugvragen bij de penningmeester van AAIZOO.

30 september 2018 – Paardencoachcongres te Drenthe

Op deze dag vindt van 09.30 – 18.00 uur het paardencoachcongres plaats met als thema: ‘Het paard in verbinding’. Deze dag wordt georganiseerd door Sanne Stello en vindt plaats op de gastlocatie: “Bij Wind” te Veeningen in Drenthe.

Voor meer informatie en aanmelding: http://paardencoachcongres.info/

3 november – seminar Pets4Care

Seminar over het “Welbevinden en kwaliteit in A.A.I. voor mens en dier” – een positief kritische kijk op dit jonge, maar razendsnel groeiende vakgebied.

Met in het ochtendprogramma gastsprekers Marie-Jose Enders, hoogleraar Anthrozoologie met een lezing over de huidige stand van zaken in Nederland betreffende kwaliteit en richtlijnen in AAI. En Sam Turner, bioloog/etholoog met prikkelende stellingen over het welbevinden van de hond in A.A.I.: is de hond wel zo blij met zijn nieuwe baan als therapiehond?

In het middagprogramma zijn er diverse workshops van hulpverleners die samenwerken met hun hond in therapie, activiteiten, coaching en educatie.
Meer inhoudelijke en praktische informatie, over locatie, kosten en wijze van aanmelden is binnenkort te vinden op de website van Pets4care